Credit fara venit confirmat - Împrumut.md

Suma creditului

10000 lei

Perioada creditului

12 luni

Suma creditului

50000 lei

Perioada creditului

12 luni

Suma creditului

5000 lei

Perioada creditului

2 luni

Suma creditului

3000 евро

Perioada creditului

12 luni

DAE: 0%

CTC: 0%

CLC: 0%

Credit fara venit confirmat

Dacă sunteți în căutarea unui credit fără venit confirmat, este important să știți că majoritatea instituțiilor financiare și băncilor vor solicita o dovadă clară a venitului pentru aprobarea unui credit. Aceasta se face pentru a se asigura că aveți suficient venit pentru a vă permite să plătiți înapoi creditul și pentru a evita riscul de a deveni neplătitor.

Totuși, legislația noastră a prevăzut pentru această categorie de cetățeni posibilitatea de a obține credite. Pentru a face acest lucru, trebuie să aibă un istoric bun de credit și să nu aibă antecedente penale.

Cu toate acestea, există instituții de credit care oferă credite fără venit confirmat, dar acestea pot fi mai scumpe în termeni de dobânzi și comisioane. În general, aceste credite sunt mai riscante pentru creditor și, prin urmare, costul acestora poate fi mai mare.

Acum puteți sa completați o cerere de credit fără angajare oficială  și primiți o sumă de bani la care mărimea tranșei lunare să nu depășească  40%  din salariul minim stabilit de statul nostru. Dacă doriți să obțineți un credit fără loc de muncă în Moldova, puteți furniza documente bancare care confirmă transferurile sau veniturile Dvs. Acest lucru se aplică celor care au venituri din străinătate de la rude apropiate sau de la un angajator. În acest caz, vei putea profita  de credite pentru persoane fizice atât sub forma unui credit de consum, fie credit pentru refinantare.

Cu toate acestea, înainte de a vă decide să obțineți un credit fără un venit confirmat, ar trebui să vă evaluați capacitățile financiare și să vă asigurați că puteți rambursa creditul  la timp. Mai ales dacă aplicați pentru refinantarea creditelor sau alte tiprui de credit.

Este important să evaluați cu atenție opțiunile disponibile și să analizați costurile și riscurile implicate înainte de a solicita un credit fără venit confirmat. În plus, ar trebui să luați în considerare posibilitatea de a crește veniturile și de a obține o dovadă clară a venitului înainte de a solicita un împrumut.