Suma creditului

10000 lei

Perioada creditului

12 luni

Suma creditului

50000 lei

Perioada creditului

12 luni

Suma creditului

5000 lei

Perioada creditului

2 luni

Suma creditului

3000 евро

Perioada creditului

12 luni

DAE: 0%

CTC: 0%

CLC: 0%

Refinanțarea împrumuturilor

Disponibilitatea împrumuturilor este deja o situație obișnuită în zilele noastre. Nu veți surprinde pe nimeni că aveți o casă, o mașină, un telefon, o canapea, echipamente, tehnică, electronică etc. în credit. Este convenabil și ridică nivelul nostru de viață și confort. Dar există un moment incomod, aceasta este ziua facturării. Pentru credite diferite, zile de decontare diferite. Aici intervine refinanțarea in Chisinau, Moldova.

Refinantarea creditelor Moldova Chisinau

Care este esența Refinanțarea?

Acest tip de instrument financiar se folosește la combinarea tuturor împrumuturilor într-un singur și la plata tuturor împreună într-o zi. Adică, veți avea o dată de plată pentru toate credite. Cea mai fiabilă agenție din acest domeniu, Imprumut.md, va face astfel încât refinanțarea poate să reducă plățile în exces și să obțineți bani în mâinile dvs. în alte scopuri.

Unde puteți utiliza recreditarea?

Refinanțarea în Moldova (sau cu alte cuvinte, recreditare) este disponibilă în aproape toate instituțiile financiare bancare și nebancare. Puteți obține refinanțare la aceeași instituție în care ați luat restul creditelor, dar luați în considerare că nu toate agențiile, băncile sunt de acord să facă acest lucru. Dar nu disperați, imprumut.md ia întotdeauna circumstanțiile partenerilor săi și vă va ajuta în orice situație când este necesară asistență financiară.

Pentru ce se folosește refinanțarea?

Cel mai adesea, refinanțarea unui împrumut se folosește la economisirea banilor, reducerea plăților, termenul creditului și obținerea de bani. Când aveți la dispoziție mai multe împrumuturi, merită întotdeauna să fiți precauți, să calculați și să evaluați dacă este profitabil pentru dvs. să îl refinanțați.

 

Beneficiile de Refinanțarea in Chisinau

Adesea ratele la credit sunt reduse, condițiile de împrumut se schimbă și apar alte bonusuri. Așa cum se întâmplă adesea cu imprumut.md. Dar, deoarece aveți deja un contract în anumite condiții, nu le puteți utiliza pe cele noi. În această situație, refinanțarea este serviciul potrivit, de ce să nu folosiți acest instrument, atunci când nu numai că puteți plăti comod creditele, dar și puteți economisi bani?

Dar nu uitați că refinanțarea nu este în niciun caz un fel de eveniment caritabil. Dacă aveți un istoric de credit slab, delincvențe mari, nu sunteți un client foarte de încredere, atunci există o mare probabilitate să primiți răspunsul negativ la cerere de refinanțare.

Refinantarea pentru economie Imprumut.md

Agenție nebancară Imprumut.md

Trebui să încercați să aplicați cerere de refinanțare la imprumut.md! Noi mereu venim în ajutor și analizăm toate cererile în mod individual și suntem pregătiți să ajutăm cu toate circumstanțele. La urma urmei, obiectivul nostru principal este un client mulțumit și parteneriate pe termen lung, reciproc avantajoase.

Este demn de menționat că este posibil să se refinanțeze în Moldova nu numai un împrumut de la o bancă sau instituție, ci și mult mai mult de la agenții complet diferite, principalul lucru fiind că suma totală a datoriei să nu depășește pe cea pe care o are compania gata de refinantare. Imprumut.md este pregătit să vă ajute la rambursarea și refinanțarea împrumuturilor curente de până la 35.000 lei în toată Moldova și Chișinău. Dar asta nu înseamnă că noi nu luăm în considerare toate nuanțele vieții și vă invităm la noi, unde aveți posibilitate să primiți alte sume și condiții. Vino la biroul nostru, colectează pachetul necesar de documente și este minim. Și vom discuta totul la o ceașcă de cafea aromată, delicioasă. Unde vă așteaptă o discuție cu specialiștii noștri.