Credite online de la — Imprumut.md

Suma creditului

10000 lei

Perioada creditului

12 luni

Suma creditului

50000 lei

Perioada creditului

12 luni

Suma creditului

5000 lei

Perioada creditului

2 luni

Suma creditului

3000 евро

Perioada creditului

12 luni

DAE: 0%

CTC: 0%

CLC: 0%

Credite online de la

     Acesta este un produs financiar oferit de compania Imprumut.md, care oferă beneficii pentru cei care au nevoie de un împrumut rapid. Printre avantajele oferite de acest produs se numără:

  1. Proces rapid și simplu de aplicare: Solicitantul poate aplica pentru unul sau mai multe credite online în câteva minute prin completarea unui formular simplu pe pagina imprumut.md. Acest lucru elimină necesitatea de a vizita oficiul creditorului și de a aștepta zile sau săptămâni pentru a primi un răspuns. Acum fiecare poate primi un credit online nebancar foarte rapid.
  2. Decizie rapidă de aprobare sau respingere: În majoritatea cazurilor, cererea online de credit este procesată în câteva minute/ore, astfel încât solicitantul poate primi un răspuns în timp util.
  3. Suma flexibilă de creditare: Imprumut.md oferă sume de creditare cuprinse între 5 000 și 35.000 de lei. Solicitantul poate alege suma care se potrivește cel mai bine nevoilor sale și poate ajusta perioada de rambursare. Asemenea el poate aplica pentru un credit refinantare online la o suma mai mare, dar deja conditiile de creditare se discuta individual.
  4. Rambursare convenabilă: Solicitantul poate alege să ramburseze împrumutul într-o perioadă de 6 până la 30 de luni, în funcție de preferințe și de posibilitățile financiare.
  5. Nu este necesară garanție: Nu este necesară garanția unui bun pentru a solicita un credit online. Acest lucru face ca produsul credit online fara gaj de la Imprumut.md să fie o opțiune convenabilă pentru cei care nu au o proprietate sau o altă garanție de oferit.
  6. Sunt acceptați solicitanți cu istoric de credit negativ: Imprumut.md analizeaza cererile de creditare și a celor care au avut probleme în trecut cu plata datoriilor sau a altor credite. Acest lucru face ca produsul credite online doar cu buletinul să fie o opțiune pentru cei care doresc sa restabileasca istoria creditara nefoavorabila.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile oferite de produsul credite online de la imprumut.md. Dacă sunteți interesat să obțineți un credit rapid și convenabil, puteți aplica online pe pagina noastra.