Suma creditului

10000 lei

Perioada creditului

12 luni

Suma creditului

50000 lei

Perioada creditului

12 luni

Suma creditului

5000 lei

Perioada creditului

2 luni

Suma creditului

3000 евро

Perioada creditului

12 luni

DAE: 0%

CTC: 0%

CLC: 0%

Credit ipotecar până la 50 000 euro

Niciunde nu este atât de bine ca acasă! Și nu poți să te contrazici cu zicala asta. Fiecare persoană, cel puțin uneori, se gândește să își cumpere propria casă, să construiască o casă și, în principiu, să își schimbe locul de reședință. Și, ca de obicei, totul se bazează pe problema financiară, toată lumea știe și înțelege că acesta este un eveniment foarte scump, prețurile locuințelor au trecut mult timp dincolo de rezonabil, dar ce poți face, aceasta este realitatea de astăzi. Chiar nu există altă ieșire decât să închiriezi? Sau să aștepți un dar neașteptat, moștenire sau să strângi bani 200 de ani, crezând că copiii și nepoții noștri vor putea în continuare să-și achiziționeze un spațiu de locuit și să rezolve problema locuinței? Sau să împrumutați de la prieteni, rude și apoi să returnezi peste o lungă perioadă de timp și la toate întrunirile de familie o să vă fie rușine să le priviți în ochi, deoarece sentimentul datoriei va strica atmosfera generală, iar mai târziu puteți pierde prieteni. Oare de ce este așa de complicat?!

credit ipotecar avantajos
Acest lucru nu este în întregime adevărat. Astăzi există diferite soluții și produse care pot ajuta la rezolvarea problemei legate de locuințe și apare deja o nouă problemă, cum să nu vă confundați? La urma urmei, este în joc o sumă destul de mare de bani și există o reticență de a plăti în exces sume fabuloase și a cădea într-un fel de robie de neînțeles. După cum arată practica, cea mai interesantă și potrivită opțiune este obținerea unui credit ipotecar. Dar în ce fel este diferit un credit ipotecar de orice alt împrumut? Un credit ipotecar este un tip de împrumut atunci când banii sunt emiși, asigurate de bunuri imobiliare (fie cel pe care urmează să îl cumpărați sau îl aveți la dispoziție). Rata dobânzii la un credit ipotecar este mult mai mică decât la oricare altul, prin urmare, este mai confortabil să îl utilizați, deoarece perioada de rambursare a împrumutului este de câteva ori mai lungă. Și, desigur, am oferit acest tip de servicii partenerilor noștri! Datorită relațiilor de afaceri pe termen lung cu instituțiile bancare, Imprumut.md vă va ajuta să obțineți un credit ipotecar cât mai repede posibil, fără agitație și bătăi de cap inutile.
Înțelegem toate cererile dvs. și, ca urmare, vă vom informa cu privire la cele mai favorabile oferte și condiții, vom discuta nivelul și potențialul dvs. financiar și vă vom ajuta să alegeți cel mai bun credit ipotecar pentru dvs. La urma urmei, numai noi putem obține un credit ipotecar cu o plată inițială de 30% din suma pe care o doriți, eliberăm un împrumut de până la 50.000 EUR, prin urmare, dacă aveți nevoie de această sumă pentru a cumpăra proprietăți imobiliare, îl puteți obține cu doar 15.000 EUR în mâinile dvs., prin urmare, Imprumut.md vă ajută să plătiți până la 70% din valoarea viitoarei case. Termenul de împrumut este cu adevărat unic și este de până la 120 de luni, lucrăm la aceste condiții de mult timp pentru a face produsele noastre cât mai convenabile pentru clienții și partenerii noștri. Datorită cooperării benefice și alocării optime a resurselor, investițiilor competente, Imprumut.md garantează cea mai mică rată a dobânzii la un împrumut, în plus, dacă ați luat deja un credit ipotecar de la altă bancă / organizație, oferim un serviciu de refinanțare, adică puteți să ne transferați împrumutul, specialiștii noștri vor fi fericiți și foarte accesibili pentru a vă ajuta să vă dați seama cum se face acest lucru.

credit ipotecar chisinau moldova
Oamenii sunt obișnuiți cu faptul că, înainte de a încheia un contract pentru un credit ipotecar, trebuie să treceți prin „cele șapte cercuri ale iadului”, discuții de familie despre toate argumentele pro și contra, unde să solicitați un împrumut, care vor fi dobânzile, și dacă este realist să rambursăm împrumutul la timp dacă o persoană / familie este fără locuință și mijloace de existență. Imprumut.md știe răspunsul la toate întrebările dvs., vă vom ajuta să eliminați toate îndoielile atunci când alegeți un credit ipotecar la noi și vă vom ajuta pe întreaga perioadă. La urma urmei, în primul rând, atunci când alocă un credit ipotecar, echipa Imprumut.md își propune să construiască o relație de încredere pe termen lung, cu o abordare individuală și confort maxim. Oferim numai produse de înaltă calitate și testate în timp.
Dacă aveți întrebări cu privire la obținerea unui credit ipotecar sau a oricăruia dintre celelalte produse ale noastre, vă rugăm să ne contactați, echipa noastră de specialiști vă vor răspunde cu plăcere la toate întrebările!