Suma creditului

10000 lei

Perioada creditului

12 luni

Suma creditului

50000 lei

Perioada creditului

12 luni

Suma creditului

5000 lei

Perioada creditului

2 luni

Suma creditului

3000 евро

Perioada creditului

12 luni

DAE: 0%

CTC: 0%

CLC: 0%

Credit de consum cu 0% comision

Chiar și cei mai buni dintre noi se confruntă cu o problemă atunci când nu sunt suficienți bani pentru a plăti pentru ceea ce este necesar, dar în același timp suntem reticenți să ne îndatorăm față de rude și prieteni. La urma urmei, există o zicală, dacă vrei să te certi cu prietenii, împrumută bani de la ei. Circumstanțele vieții deseori provoacă situații care ne descurajează brusc. Ce trebuie să faci atunci când trebuie să plătești pentru educația copilului tău? Sau poate este planificată o reparație neașteptată, pentru că vecinii au inundat, a izbucnit o țeavă? Ați găsit o ofertă bună de la o companie de turism, un voucher de vacanță foarte profitabil, iar bugetul nu a fost conceput pentru astfel de cheltuieli. Sau poate o invitație neașteptată la o nuntă, ziua de naștere sau cumătrie? În acest moment dificil, toată lumea încearcă să își calculeze bugetul prelabil, iar cheltuieli neașteptate sunt întotdeauna luate prin surprindere. Ce să facem? Înțelegem foarte bine toate acestea și am venit cu o soluție, acesta este noul nostru credit de consum fără comision și plăți suplimentare în valoare de până la 35.000 de lei. Ce este un credit de consum și cum se deosebește de alte tipuri de împrumuturi? Principala caracteristică este că nu trebuie să spuneți de ce aveți nevoie de bani, apreciem spațiul personal și dorințele clienților noștri. La urma urmei, destul de des obiectivele pentru care este nevoie de un credit de consum sunt destul de personale și intime și nimeni nu vrea să vorbească despre ele atunci când există posibilitatea de a evita răspunsul. Chiar și în momente atât de dificile, suntem întotdeauna gata să ne sprijinim clienții și să ținem cont de toate dorințele lor.

În general, diferența principală dintre un împrumut de consum este valoarea țintă, dar rămâne în continuare un împrumut, numai cu condițiile cele mai favorabile pentru dvs. Mai mult decât atât, cu noi puteți obține un împrumut cât mai curând posibil și vă puteți rezolva problemele financiare, fără probleme și plăți inutile. Fiindcă este atît de ușor!

credit de consum rapid

Îți lipsesc 35.000 de lei pentru educația copilului tău? Sau poate vrei să faci un cadou și nu ai destui bani pentru un nou model de smartfon? Vă vom ajuta să rezolvați această problemă, numiți suma necesară și fix aceasta este suma pe care o veți primi, nu mai puțin, fără plăți obscure, noroioase, comisioane sau omisiuni, totul este cât se poate de transparent și de simplu. Scopul nostru este să vă ajutăm cu cheltuieli neprevăzute, astfel încât astfel de situații să nu vă întunece viața. Pentru comoditate, puteți solicita împrumutul nostru de consum atât la bancă, cât și în sucursalele Posta Moldovei, deoarece confortul și timpul dvs. sunt foarte importante pentru noi. La urma urmei, nu putem de fiecare dată să ajungem la bancă, deoarece birourile sunt departe, dar sucursalele Posta Moldovei au o rețea extinsă în toată Moldova, ținând cont de acest aspect, am încercat să încheiem cooperarea cu ei și am reușit . Vă îngrijorează faptul că rata dobânzii este prea mare? Sau se schimbă constant? Ne grăbim să vă asigurăm, doar la noi, rata dobânzii rămâne fixă pe toată durata utilizării împrumutului, pentru că înțelegem cât de importantă este! Este foarte neplăcut când i-ai un împrumut de la un birou cu reputație dubioasă și după un timp procentul crește exponențial, suntem împotriva acestui lucru, întrucât încercăm să facem serviciile noastre cât mai clare pentru toată lumea, astfel încât să nu apară nevoia să recitiți totul cu un avocat, încercând să înțelegeți termenii complicați. Compania noastră oferă posibilitatea de a rambursa împrumutul în avans și chiar de a recalcula suma rămasă. Deoarece nu lucrăm pentru a câștiga bani din buzunarele Dvs., lucrăm pentru TINE și pentru cooperarea noastră comună în viitor. Stai încă la îndoială? Sau se învârte gândul meu că totul nu poate fi atât de rău? La urma urmei, nu am spus niciun cuvânt despre gaj. Și aici totul este foarte simplu, emitem un împrumut de consum FĂRĂ gaj.

Desigur, se pune întrebarea: cine poate obține ajutorul sub forma unui împrumut de consum? Fiecare cetățean al minunatei noastre țări, în vârstă de 18 ani și peste, chiar și în ciuda experienței de muncă, a specialității, a sexului și a altor factori. Vom încerca să ajutăm pe toată lumea și să oferim un răspuns cât mai curând posibil. Împrumutul în sine poate fi obținut pentru o perioadă de la 2 la 24 de luni, fără gaj, etc., principalul lucru este să aveți buletin de identitate la dumneavoastră. Chiar dacă aveți un împrumut de la alte organizații, bănci, din partea noastră, vom încerca în continuare să vă ajutăm și chiar să oferim opțiunea REFINANCE.

credit de consum pana la 35000 lei

Echipa noastă a făcut totul posibil să va fie ușor și comod să achitați creditul. Puteți plăti creditul de consum și prin terminalele BPAY, prin sucursalele Posta Moldovei, prin sucursale bancare și online pe site-ul nostru. Încercăm să ținem pasul cu timpul și să evoluăm digital pentru a fi aproape de partenerii noștri, acum nu trebuie să ieșiți din casă pentru a solicita un împrumut, puteți utiliza site-ul nostru web, completați formularul și așteptați răspunsul în confortul casei dvs., aceasta este o opțiune foarte convenabilă, mai ales acum pentru perioada de carantină și interdicții permanente, de asemenea, pentru confortul dvs., oferim asistență și informații în VIBER / TELEGRAM / WHATSAPP la +37361117668.

Echipa noastră a făcut tot posibilul pentru a realiza această oportunitate pentru clienții noștri. Este imposibil să ținem cont de toate situațiile, detaliile și circumstanțele, dar am încercat. La urma urmei, percepem fiecare client ca un partener și acest lucru este apreciat. Dacă aveți încă întrebări și îndoieli, vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările și să dovedim că vom deveni partenerul dvs. de încredere în rezolvarea problemelor financiare pentru o lungă perioadă de timp. Abordarea individuală ne-a asigurat munca de succes cu clienții noștri timp de 5 ani. Acest lucru ne-a permis să oferim un procent destul de scăzut în comparație cu alte organizații, lucru confirmat de partenerii noștri mulțumiți care cooperează cu noi în mod continuu.