Credit pentru pensionari - Împrumut.md

Suma creditului

10000 lei

Perioada creditului

12 luni

Suma creditului

50000 lei

Perioada creditului

12 luni

Suma creditului

5000 lei

Perioada creditului

2 luni

Suma creditului

3000 евро

Perioada creditului

12 luni

DAE: 0%

CTC: 0%

CLC: 0%

Credit pentru pensionari

Imprumut.md oferă o gamă variată de produse de credit, inclusiv credite pentru pensionari.Persoanele care primesc pensii pot aplica pentru un credit la această instituție financiară și pot beneficia de următoarele avantaje:

  • Oferim credite pentru persoane fizice, care sunt pensionari, cu o dobândă avantajoasă, astfel încât clienții să poată obține fondurile necesare fără a plăti rate excesive de dobândă.
  • Sumele disponibile variază de la 5 000 lei la 150 000 lei și pot fi rambursate într-un interval de timp cuprins între 6 și 48 de luni.
  • Clienții noștri pot aplica online sau pot vizita oficul nostru pentru a obține mai multe informații despre creditele disponibile.
  • În cazul creditelor pentru pensionari online, nu este necesară prezentarea de garanții sau alte forme de colateral.
  • Decizia de aprobare a creditului este luată rapid, iar banii pot fi eliberați în aceeași zi sau în termen de câteva zile lucrătoare.
  • Scopul creditului poate sa fie atit nevoi personale, refinanțare credite, credit de consum sau  chiar pentru cheltuieli neprevazute.

Este important de menționat că creditele pentru pensionari sunt supuse criteriilor de eligibilitate ale Imprumut.md. În general,  avem credite pentru pensionari fara limita de varsta clienții trebuie să aibă un istoric de credit bun pentru a fi eligibili pentru un credit si să aibă o sursă de venit stabilă, cum ar fi o pensie sau o altă sursă de venit.

În concluzie, Imprumut.md oferă credit nevoi personale pentru pensionari cu o dobândă avantajoasă, fie pentru refinantare sau alte scopuri, care pot fi obținute rapid și fără garanții suplimentare. Persoanele care primesc pensii și care au nevoie de fonduri suplimentare ar trebui să ia în considerare această opțiune de credit oferită de Imprumut.md.