Credit pentru a inchide alte credite - Împrumut.md

Suma creditului

10000 lei

Perioada creditului

12 luni

Suma creditului

50000 lei

Perioada creditului

12 luni

Suma creditului

5000 lei

Perioada creditului

2 luni

Suma creditului

3000 евро

Perioada creditului

12 luni

DAE: 0%

CTC: 0%

CLC: 0%

Credit pentru a inchide alte credite

Există o opțiune de credit special conceput pentru a ajuta persoanele care doresc să închidă alte credite anterioare — refinanțare credit. Acest tip de credit este oferit de instituțiile financiare și permite clienților săi să-și refinanțeze creditele și să beneficieze de rate a dobânzilor mai mici și condiții mai avantajoase.

Prin  opțiunea de refinanțare, clienții pot să-și consolideze datoriile într-un singur credit cu o dobândă mai mică și să-și simplifice gestionarea financiară. Acest tip de credit poate fi utilizat pentru a închide alte credite, inclusiv  credite de consum, împrumuturi cu carduri de credit sau alte împrumuturi personale.

Pentru a obține un credit pentru a inchide alte credite, clienții trebuie să aibă un istoric de credit bun și să îndeplinească criteriile de eligibilitate ale instituției financiare. În general, creditele pentru refinantarea creditelor pot fi obținute în cadrul băncilor  și instituțiilor financiare nebancare.

Este important să analizați cu atenție costurile asociate cu refinanțarea creditului și să comparați ofertele diferitelor instituții financiare pentru a obține cel mai avantajos credit pentru dvs.
Astfel la Imprumut.md puteti gasi credit pentru persoane fizice  la conditii avantajoase, atit pentru refinantare sau alte scopuri.
Dacă sunteți interesat să obțineți un credit online nebancar, puteți aplica cererea online pe pagina noastra.