Credit cu documente minime - Împrumut.md

Suma creditului

10000 lei

Perioada creditului

12 luni

Suma creditului

50000 lei

Perioada creditului

12 luni

Suma creditului

5000 lei

Perioada creditului

2 luni

Suma creditului

3000 евро

Perioada creditului

12 luni

DAE: 0%

CTC: 0%

CLC: 0%

Credit cu documente minime

Unele instituții financiare oferă credite cu un pachet minim de documente. Cu toate acestea, de obicei, astfel de credite sunt asociate cu o rată a dobânzii mai mare sau cu o sumă mai mică a creditului. În rândul cetățenilor Moldovei a devenit foarte popular un credit  online doar cu buletinul și  pachet minim de documente. Acest lucru se datorează faptului că a devenit posibil să luați un credit fără certificat de venit,  pentru orice scop și anume: credit până la salariu, fie credit nebancar pentru consum, fie credit pentru nevoi personale sau pentru refinanțarea altor credite.

 Unele companii pot cere și dovada veniturilor, dar aceasta poate să nu fie necesară dacă suma creditului  nu este foarte mare și, de asemenea, dacă aveți un istoric bun de credit și un venit lunar stabil. În acest caz, puteți obține nu doar un credit fără  certificate și garanți, ci în general un credit online fără dovada de venit.

Puteți obține un credit rapid și fără multe documente confirmative, totuși  înainte de a decide să obțineți un credit, ar trebui să citiți cu atenție termenii creditului și ratele dobânzilor pentru a evita surprizele neplăcute pe viitor. De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că cu cât trebuie să furnizați mai puține documente, cu atât este mai mare probabilitatea ca institutia financiara o  să aplice o dobândă mai mare sau va oferi o sumă mai mică a creditului.

Dacă sunteți în căutarea unui credit cu documente minime, Imprumut.md poate fi o opțiune bună pentru dvs. Această instituție financiară oferă credite rapide și ușor de accesat, care pot fi obținute cu o serie de documente minime.