Cum poți obține credit în sume mari | Împrumut.md

Cum poți obține un credit de până la 50 000 euro

bancnote-50-euro-imprumut-ipotecar-moldova

Crearea unei familii este o adevărată fericire, în special atunci când vă mutați la casă nouă și începeți o nouă viață. Însă ce e de făcut când acest vis nu poate fi îndeplinit, din cauza unui buget mic sau a unui capital care nu este de ajuns pentru construcția, procurarea sau renovarea unui apartament? Nu e cazul pentru panică sau disperare, deoarece un credit ipotecar fără avans este tocmai ceea de ce are nevoie noua ta familie. 

Trăiește-ți visele cu Împrumut.md astăzi. Doar noi putem oferi ipoteca pe care o dorești cu o plată inițială de 30% din suma pe care o dorești, eliberăm un împrumut de până la 50.000 EURO, prin urmare. Dacă ai nevoie de această sumă pentru a cumpăra propria casă, îl poți obține cu doar 15.000 EURO. Prin urmare, Imprumut.md te ajută să achiți până la 70% din valoarea viitoarei case. Termenii de împrumut sunt unici, de până la 120 de luni și am lucrat mult la acești termeni pentru a face produsele noastre cât mai convenabile pentru clienții și partenerii noștri. Datorită cooperării favorabile și alocării optime a resurselor, investițiilor capabile, Împrumut.md garantează cele mai mici dobânzi la credit ipotecar în Moldova, în plus, dacă ai obținut deja un credit ipotecar de la o altă bancă/organizație, îți oferim servicii de refinanțare a creditului ipotecar, adică poți transfera împrumutul la noi, experții noștri vor fi fericiți și vor explica în cel mai accesibil mod, cum are loc această procedură.

Credit Ipotecar de la Împrumut.md – Avantajele tale

Rata dobânzii la un credit ipotecar este mult mai mică decât la oricare altul, prin urmare, este mai confortabil să îl utilizezi, deoarece perioada de rambursare a împrumutului este de câteva ori mai lungă. Și, desigur, am oferit acest tip de servicii partenerilor noștri! Datorită relațiilor de afaceri pe termen lung cu instituțiile bancare, Imprumut.md te va ajuta să obții un credit ipotecar cât mai repede posibil, fără agitație și dureri de cap inutile.

Cu noi ai cea mai mare perioadă de rambursare a creditului și poți întoarce banii în termen de până la 120 de luni. Beneficiezi de un credit cu gaj rapid, de până la 50.000 EURO  pentru apartament de la Împrumut.md și ai o perioadă lungă de timp în care poți să returnezi banii, iar rata lunară va fi implicit mai mică. Astfel, achitarea acestui credit nu îți va afecta foarte mult bugetul lunar.

Este lucru bine știut faptul că băncile se bazează pe salarii oficiale atunci când acordă împrumuturi ipotecare. Acestea solicită adeverințe de venit și alte acte care necesită așteptare lungă în holul instituțiilor de stat. Cu produsul financiar de ipotecă Împrumut.md, îți oferim flexibilitate prin acceptarea unei game largi de venituri – salarii neoficiale, pensii, chirii, activități independente și altele. Nu mai e nevoie să pierzi timpul pe formalități inutile, pentru că îți oferim oportunitatea să-ți procuri/să construiești/să renovezi apartamentul visurilor tale fără bătăi de cap. Tot ce trebuie să faci e să completezi cererea pentru credit online chiar aici, pe site-ul companiei, și să alegi termenul dorit de rambursare, iar noi îți îndeplinim visul în jumătate de oră.

Suntem compania financiară nebancară care oferă numai produse de înaltă calitate și testate în timp.

Dacă ai întrebări cu privire la obținerea unui credit ipotecar sau a oricărui dintre celelalte produse ale noastre, nu ezita să ne contactezi, echipa noastră de specialiști va răspunde la toate întrebările tale!

 

Articole asemănătoare: