022-85-71-17 069-77-92-77

Întrebări frecvente

În cât timp primesc banii?

Dacă sunteți la primul împrumut, veți primi un răspuns în decurs de 20 minute până la câteva ore, iar după ce se semnează contractul de împrumut, transferul banilor se ordonă în maxim 10 minute.

Noi vom depune efort maxim să examinăm cererea şi să vă transferăm banii cât mai rapid posibil. Dacă aplici până la ora 15.00 ai şanse foarte mari să primeşti banii în aceeaşi zi. Dacă aplici după ora 17.00, banii vor putea fi primiţi a doua zi.

Banii nu pot fi transferați în zilele nelucrătoare, nebancare sau în afara orelor de program ale Băncii-partener.

Este nevoie să vin la sediul dvs.?

Da, pentru a semna contractul.

Se modifică suma de plată pe durata împrumutului?

Nu. Suma de plată agreată în momentul contractului nu se va modifica sub nici o formă pe durata împrumutului, dacă se respectă termenii de plată. De asemenea nici o altă condiţie din contractul de împrumut nu se va modifica. Suntem foarte clari şi transparenţi încă de la început.

Ce garanții am că voi primi împrumutul?

Nu oferim asemenea garanţii. Dar, dacă toate informaţiile furnizate în momentul în care aţi aplicat sunt corecte şi pot fi verificate, aveţi şanse mari să vi se aprobe împrumutul.Este foarte important să fiți sinceri şi corecţi în toate detaliile pe care le furnizați aşa cum suntem şi noi. Dacă mai sunt necesare informaţii suplimentare vă vom contacta şi le vom solicita. Le veţi putea trimite prin e-mail, fax sau poştă.

Cererea de împrumut mi-a fost respinsa deşi am un salariu mare. Cum se poate asa ceva?

Salariul nu este singurul criteriu de decizie în acordarea unui împrumut.

Dacă am fost respins, mai am şanse să primesc vreodată un împrumut pe termen scurt?

Da. Suntem conştienţi că situaţia dumeavoastră se poate modifica pe parcursul timpului. Tot ce trebuie să faceţi este să aplicaţi din nou după cel puţin 30 zile şi dacă atunci vor fi îndeplinite toate criteriile, puteţi primi împrumut.

Pot lua încă un împrumut dacă am deja un împrumut nerambursat de la compania dvs.?

Da. Suma maximă a expunerii nu trebuie să depășească plafonul maxim prevăzut pentru produsul de care beneficiați.

Am fost contactat/ă de o persoană care s-a oferit să faciliteze obţinerea unui împrumut la dvs., ce să fac?

Compania noastră nu are nici agenţi şi nici colaboratori externi. Singurul mod în care puteţi aplica pentru un împrumut este de pe pagina noastră de internet www.imprumut.md Dacă cineva se recomandă ca agent al nostru, vă rugăm să ne contactaţi imediat la numărul de telefon 022 85 71 17. Nu oferiţi bani si nu acceptaţi servicii de la persoane care se laudă că pot facilita obţinerea de împrumuturi de la noi!