022-85-71-17 069-77-92-77

Cum obții un credit

Condiţiile de creditare

Compania noastră vă oferă credite de consum în baza pașaportului (buletin de identitate) și a unor documente care să confirme că aveți venituri lunare stabile (ex: certificat de salariu, facturile transferurilor bănești etc.)

Mijloacele bănești sunt transferate pe contul dvs. bancar în ziua semnării contractului de împrumut/fidejusor, conform programului de lucru a băncii.

Dacă semnarea contractului de împrumut are loc în afara programului de lucru a băncii (weekend, zi de sărbătoare sau după orele 18.00), atunci mijloacele bănești urmează a fi transferate pe contul dvs. în următoarea zi, conform programului de lucru a băncii.

Pentru a beneficia de un credit prin intermediul site-ului ÎMPRUMUT.md, clienților li se propune să deschidă un cont bancar la BC ”Comertbank” S.A.


Ai de trecut 4 pași simpli pentru a obține banii:

  1. Completează formularul on-line, telefonează-ne, sau vizitează-ne pentru a perfecta cererea de credit.
  2. Rămîi în așteptarea deciziei de acordare a creditului. Va dura doar câteva ore.
  3. Vizitează-ne la oficiu pentru a semna actele necesare. Vino cu pașaportul (buletin de identitate) și documentele solicitate de către Expertul creditar.
  4. Vizitează oficiul bancar pentru a ridica banii.

Etapele obținerii și restituirii creditului

Aplici on-line în doar 10 minute

Simplu și comod.


Primeşti rapid aprobarea

Noi procesăm cererile de credit imediat ce le primim.

Aprobarea pentru un credit nou poate dura între 20 minute şi câteva ore. Dacă cererea de credit a parvenit după ora 20:00 sau într-o zi nelucrătoare, ea va fi procesată abia în dimineața următoarei zile lucrătoare.

Condiţiile generale pe care clientul nostru trebuie să le îndeplinească sunt:


Vizitează-ne la oficiu pentru a semna actele necesare

Imediat ce am aprobat cererea de împrumut (credit), te contactăm pentru a programa data/ora vizitei, cu scopul semnării contractului de împrumut la sediul companiei noastre.

În cazul în care documentele referitoare la acordarea creditului vor fi semnate până la ora 17:30, transferul mijloacelor bănești la contul tău se va face în aceeași zi. Pentru a reduce intervalul de timp în care se efectuează analiza Cererii de eliberare a creditului, îți recomandăm să expediezi prealabil copiile documentelor solicitate de către Expertul Creditar la adresa noastra de e-mail: office@imprumut.md.


Banii sunt transferaţi în contul tău bancar

După semnarea documentelor aferente acordării creditului, în aceeași zi se va ordona transferul banilor în contul tău bancar deschis la Filiala №3 BC "COMERŢBANK" S.A., cu adresa mun. Chişinău, str. Puşkin 22, unde este necesar să vă apropiați până la ora 18:00. La transferarea sumei în contul curent, Banca automat reține un comision în mărime de 0,5% din suma transferată. Deschiderea contului este gratis.

Vezi cum ajungi aici


Restituirea banilor

Conform contractului de credit se stabilește graficul de plată, astfel ca într-o luna (30/31 zile) de la semnarea contractului să fie achitată prima rată lunară, ulterior achitarea are loc în același ritm, pînă la rambursarea integrală a creditului.

Restituirea creditului sau plata conform graficului poate avea loc:


Data de plată va fi considerată data când sumele respective au ajuns în contul bancar al Împrumutătorului.